lørdag 18. desember 2010

SÅ MORO Å TRENE!

Akkurat kommet hjem fra en tur i Ålesund, der jeg for min del kjøpte kjole, og Felix fikk trent litt på parkeringsplassen utenfor Moa klokka tre ettermiddagen. DET ER SÅ ARTIG Å TRENE FOR TIDEN. Trener på alt mulig rart.

I går trente jeg sammen med Linn og Frida og jeg er sååååå fornøyd. Begge aussiene gav full sprut ut til ruta og jeg belønnet for at han var i midten av ruten. Begynte med musematte og etter tre tramp fjernet Linn hjelpen. :) Jeg sto ca 10 - 15 meter fra ruten og belønnet også der. Han sprang frivillig ut med en gang leken ble tatt fra ham. :) Super fokus og intensitet.

Har også begynt å leke med tanken på manekengen (hvordan det nå skrives). Flinke og effektive Linn hadde laget et hefte til meg der de nye reglene står så jeg skal titte litt på den fremover. Felix skiller veldig godt på kommandoene ligg og stå under marsj. Sitt under marsj har jeg bare bakover enda, men denne må jeg få inn i løpet av juleferien :)

Så er det Felix og "de derre forstyrrelsene". Her en dag gikk det en elg oppe på eiendommen vår, og da greide jeg faktisk å kalle inn Felix. Så slo han til ved å avbryte "interesse for spennende hester" på innkalling og to dager senere avbrøt han gjeting på to rådyr da jeg kalte ham inn. Og jeg tenker selvfølgelig at Felix er fantastisk. Så er det de hundene da OG ikke minst luktene OG løpetispe. Arbeid arbeid og atter arbeid er vel hva som må til. :) Nå er jeg rimelig ivrig etter å få prøvd meg i ringen, så legger jeg meg litt i selen, så skal vel dette gå også.

Innimellom er det luktdiskriminersingstrening på miniplattform her hjemme. Han markerer på yellow label-te og det selv om det er padds med løpetispelukt i de andre (joda jeg ER sær, men alt må jo prøves for å få ham til å slutte å tenke på disse parfymeduftene damene). Har også begynt gjemme te-pose i stuen som han skal finne, for så å belønne når han har markert(fryse nesen). Moro!

Ha ei riktig god jul da folkens!!!!!!!!

Juleklem fra Felix og Irene

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar