torsdag 12. mars 2009

Torsdag. Trening i tunnelen. :)

I dag har jeg trent totalt tre økter. Er en stund siden jeg har vært på trening med hundeklubben og det var veldig kjekt å være tilbake. :)

  • Begynte med kasse hjemme. :) Hehe har hatt en økt med det hver dag nå... :) VIL ha bra utgangsstilling, så vi gir oss ikke med det første.
  • I tunnelen begynte vi med mange klikk for fokus før vi gikk over til lineføring ved fot. Var en del forstyrrelser, men etter den første drakampen så var han der han skulle være. :) Telte ikke stegene, men det ble 3-5 steg. Kjørte fire repetisjoner.
  • Apportbukken. Kjørte fire repetisjoner med den. Felix var helt med (men han måtte vente litt på meg som måtte ta draleken under jakken bakpå ryggen). Tok godt tak og holdt skikkelig. Den ene gangen tok han litt tak på siden, men han holdt, så det ble godkjent. :) Moro!

Satt en del i ro og ga fortløpende godbiter for at han ikke tittet på andre hunder, biler og mennesker. Ble litt bjeffete på slutten, men jeg syns han var flink. Er dårlig til å gå over i "slapp av modus", men han er jo i utvikling og har akkurat oppdaget damer så det kommer vel etter hvert. :)

1 kommentar: