tirsdag 19. mai 2009

Tirsdag på skaret.

I dag var Felix skikkelig energisk. Måtte le av ham flere ganger på skaret for han var så glad og vilter av seg. Hadde heeeelt treningsfri i går, så han var skikkelig speedie gonzales i dag. Halen gikk i et sett og han var nok en smule rampete. Lineføring ved fot var heeelt uaktuelt i dag. ALT var jo så utrolig spennende jo.
  • Innkalling. Felix hadde langline og ble kalt inn mellom Linn og meg. Belønnet med drakamp. Dette er en øvelse som egentlig fungerer veldig greit når han er i det humøret. Ble litt snusing, men fungerte stort sett bra!
Vi gikk inn i hytta og hadde to økter.
  • Utgangsstilling. Kassemetoden (eller skal vi si mursteinmetoden?). Felix syns dette er sååå kjekt. Ville repetere denne for av og til "glemmer" han liksom utgangsstilling. Etter en liten repetisjon med kassen pleier denne å komme seg med en gang.
  • Hopp over hinder. Brukte musematte på andre siden. Denne er egentlig helt grei. Han fant på litt tull og belønnet seg selv litt, men utenom det så er jeg fornøyd. Prøvde meg på en sitt på andre siden, men gikk AAAAlt for fort frem. Skal trene bare sitt på musematte før jeg bruker den ved hinderet. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar