torsdag 2. april 2009

Tunneltrening

Stresset til Felix i nærheten av andre hunder har sunket veeeldig den siste tiden. Nå er det bare hvis han ser fremmede hunder at han bjeffer litt, og så liker han ikke at andre hunder springer. Men vi jobber med det så det blir nok bare bedre og bedre.
  • Lineføring ved fot. Begynte med denne for å kjøre litt kontakttrening. Gikk 5-8 steg. Begynner alltid med utgangsstilling.
  • Bytur. Gikk en tur i sentrum og Felix tilbydde fortløpende å gå ved fot. Brydde seg ikke om folk. En statue var derimot merkelige greier som måtte boffes litt på. Hehe. Glad, nysgjerrig og flott å ha med på tur. Dette er kjempeutvikling.
  • Stå, sitt og ligg. Kjørte kommandoer på disse etter å ha belønnet mange ganger for stå (siden det er den som er vanskeligst). Reiste seg rett opp fra ligg til stå flere ganger. Han stusser litt av og til, så jeg vil trene på å få han til å bli like sikker på alle tre øvelsene.
  • Utgangsstilling. Snurret meg rundt mot venstre. 90 grader av gangen. Brukte kommandoen "plass". Veldig fin utgangsstilling. Om det er noe å kikke på her så er det vel at han vrir seg litt for langt inn og havner litt på skrå bak meg av og til.

På slutten så slapp de andre hundene sine, men etter en så fin økt uten stress så avsluttet jeg uten at Felix fikk stresset seg opp sammen med de andre hundene på slutten. Må avslutte mens vi er på topp vet du ;)

1 kommentar:

  1. Høres ut som om du har flott treningsframgang, bra jobbet!

    SvarSlett